Referenser                                                 

Jag vill passa på att tacka så hjärtinnerligt för att ni tagit er tid att skriva några rader om hur ni upplevde skillnaden före och efter arbetet Det betyder mycket för mig och kan säkert vara trevligt för andra att läsa någon annans ord än mina. Ett varmt Tack till var och en! Susanne

                                                                                              ----------------------------------

Under det halvår som gått sedan jag fick hjälp av Susanne har jag vid flera tillfällen kommit på mig själv med att verkligen trivas i mitt hem och känna en enorm tacksamhet för det. Förut hade jag stundtals svårt för att hålla mig hemma, nu vill jag inte åka härifrån. 

                                                                                              ----------------------------------

Ett stort tack för en proffsig och välbehövlig rensning av hus och marker. Stor skillnad före och efter, mycket påtagligare än jag kunnat ana. Man vänjer sig stegvis vid negativa och tunga energier och förstår inte att dom har fått ta så mycket energi förrän de avlägsnas. Det bästa är att den positiva förändringen är bestående med bättre sömn, större tålamod och mer energi. Jag rekommenderar alla att göra samma sak.

                                                                                               ----------------------------------

Två gånger har jag fått hjälp av Susanne och båda gångerna har det känts mycket bra och förlösande för mig.

Första gången var i mitt hem. Jag var på väg att flytta in i en gammal släktgård och som ingift i familjen kände jag att jag ville börja i en ny harmonisk energi. Jag ville känna att mina energier inte skulle behöva tampas med andras som eventuellt dröjde kvar. Susanne hjälpte oss med hela gården och vi kunde sedan flytta in med trygg känsla av att den var balanserad.

Andra gången var ett halvår senare då jag fick möjlighet att hyra en bygdegård för min yogaverksamhet. Det hade varit en skola förr i tiden och varje gång jag kom dit och gick igenom källaren kände jag som att jag var iakttagen. Det var obehagligt för jag kunde inte själv tolka de energier som var där. Efter att Susanne gjort sitt arbete och balanserat även detta hus med tillhörande matsal var förändring påtaglig. Huset med källaren kändes ljus och lätt. Det var och är fortfarande en ren fröjd att visas där. Jag har nu med glädje yoga i lokalen och Susannes kompetens och utförande av det hon gör har varit avgörande för både mitt privata boende och den lokal jag hyr för mitt egna företag. Jag rekommenderar varmt hennes stöd och hjälp. 

                                                                                             ----------------------------------

Efter att Susanne rensade i min lägenhet kände jag en tydlig skillnad, jag blev inte längre trött av att komma hem och jag hade plötsligt mer energi över att ta hand om mig själv. Rekommenderas varmt. 

                                                                                               ----------------------------------

 

                                                   

 

 

© 2023 by Diana Fate. Proudly created with Wix.com 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now